Take a break!

We zagen de afgelopen jaren in veel werkomgevingen een grote bezorgdheid over het toegenomen aantal burn-outs en er werden tal van middelen ingezet om over werkdruk en welzijn te waken. Vertalers vertellen vaak over pieken en dalen, periodes van onzekerheid, geïsoleerd werken tussen 4 muren en weinig tijd om te bewegen. Ik kwam tijdens mijn zoektocht om te starten als freelancer een aantal sites tegen die de aandacht voor een goede balans sterk integreren in hun aanpak, hun programma of hun communicatie. Dat maakt het op zich al waard om ze hier te vermelden en met jullie te delen. Er zijn er zeker meer; wil je de lijst aanvullen, contacteer me!

Soulworx begeleidt ondernemingen bij het uitbouwen van de fundamenten van hun bedrijf.

Youtopia helpt coaches om echte ondernemers te worden.

The Bliss Bean helpt je met time-management en tijdsefficiënt werken.